Posts

Showing posts from May, 2018

Novo sa Dresslily sajta

Image
Da se setimo još jednog sajta, a to je Dresslily . Ja sam već naručivala sa ovog sajta.  Klikom na View More  videćete ponudu bikinija i ogrtača. Bikini koji mi de delovao najlepše od ponuđenih jeste ovaj narandžasti visokog struka sa providnim detaljima. https://www.dresslily.com/high-waisted-mesh-panel-bikini-set-product2003888.html Ukoliko volite cvetne dezene evo jednog zanimljivog. Dopada mi se donji deo jer nije mnogo sečen. https://www.dresslily.com/floral-mesh-insert-frill-trim-bikini-set-product2243505.html Providni detalji su popularni. Kod ovog modela je to diskretnije nego kod prvog. https://www.dresslily.com/mesh-panel-halter-bikini-set-product2587583.html Za kraj jedan ogrtač. Mnogo mi se dopao zbog ovih delova od čipke. Ukoliko planirate odlazak na more može vam biti od koristi. https://www.dresslily.com/embroidered-sheer-mesh-kimono-product3059679.html Pogledajte sajt i verujem da ćete naći nešto što vam se dopada. Javite mi šta je to. Do čitanja, Ksenija :) 

Novo na Rosegal sajtu

Image
Posle nekog vremena vam ponovo pišem o sajtu Rosegal.   Klikom na: more videćete veliki izbor gornjih delova odeće za žene. Najviše je letnjih komada kao što su komadi za plažu. Evo koji su mi se najviše dopali. Prvi model mi se najviše dopada od svega što sam sada gledala na sajtu, deluje veoma ženstveno i romantično. https://www.rosegal.com/cover-ups-kaftans/embroidered-sheer-lace-kimono-cover-up-1809125.html Drugi model ima veoma zanimljiv urađen deo leđa i on mi se najviše dopada, iz ove linije sa etno motivima, iz tog razloga. Ovaj model ima i dobre ocene od strane kupaca. https://www.rosegal.com/cover-ups-kaftans/colored-pompon-see-through-crochet-tunic-995368.html Treći model podseća na prvi s tim što je kraći. Možete ga kupiti u jednoj cveličini, pa vodite računa i o tome. https://www.rosegal.com/cover-ups-kaftans/rainbow-pom-pom-hem-cover-up-dress-1969806.html Četvrti model ponovo ima detalje na leđima. https://www.rosegal.com/cover-ups-kaftans/backless-flounce-crochet-inser

Moj izbor sa sajta Zaful

Image
Nastavljamo sa  pretragom sajta Zaful  :) Ovog puta sam i ja odabrala nešto za sebe, a šta je to javiću  vam čim mi paket stigne. Sada ću vam pokazati  ono što mi je privuklo najviše pažnje. Ovaj kupaći mi se mnogo dopao. Našao se u užem izboru za ovu porudzbinu. Pogledajte ga klikom OVDE. Evo i jedne prave haljine za leto, možete je pogledati klikom OVDE. Treća stvar bi bila  bluza sa mojim omiljenim tipom rukava. Ukoliko i vi volite ovakve bluze kliknite OVDE. Šta vam se najviše dopada od ovih stvari? :) Do čitanja, Ksenija :)