Posts

Showing posts from February, 2019

Novogodišnja rasprodaja

Image
Nova godina se slavi u Kini i zbog toga ima i dosta pospusta na njihovim sajtovima. Pogledajte celokupnu ponudu na:  Chinese New Year Sales Takođe vas podsećam i na popust prilikom kupovine putem aplikacije na:  10% off app coupon Preporučuju nam i satove u obliku medaljone koje možete pogledati na:  steampunk pocket watch Na linku cheap lipsticks   ćete videti šminku kao u njihovim prodavnicama po Srbiji, ali  ja šminku ne naručujem sa ovih sajtova jer smatram da je sigurnije otići u drogeriju. Takođe, uređaje kao što je facial pore cleanser ne naručujem ovim putem. Veliki je izbor  ukrasa za nokte pogledajte na  nail art set Ima lepih haljina na linku  Plus size boho dresses . Meni je ova savršena. Sniženja su i na  Womens sweatshirts A na  Sexy blouses  pogledajte prelepe bluze kao što je ova. Za ljubitelje vežbanja mogu biti korisni dodaci kao što je   Fitness tracker Do čitanja, Ksenija :)

Catrice, najava noviteta

Image
Vreme je da se upoznamo sa novitetima koje željno čekamo. Ja sam napravila svoj izbor koji će mi poslužiti kao vodič za kupovinu. Ono što prvo moram pomenuti jesu karmini. Imaćemo veoma lep izbor boja i vrsta. Power Plumping gel ruž za usne Najavljeno je deset boja srednjeg do jakog prekrivanja. Ovaj ruž  je opisan kao ruž koji daje usnama visoki sjaj i sadrži hijaluronsku kiselinu. Koštaće 519 dinara. 010 020 030 040 050 060 070 080 090 100 Generation Matt Comfortable tečni ruž za usne Najavljeni su kao karmini nove generacije koji obećavaju visoko prekrivanje i baršunastu završnicu. Takođe će imati deset nijansi. Od sastojaka se navodi ulje jojobe. Cena će im biti  519 dinara. 010 020 030 040 050 060 070 080 090 100 Generation Plump & Shine sjaj za usne Nešto što me je najviše zainteresovalo. Visoki sjaj i punije usne, kao i to da su opisani kao nelepljivi dovoljni su razlozi da ih potražim. Naročito mi se dopada ovaj koralni.Cena 519 dinara. 010 030 060 070 080 Pohvalila bih ras

Ideja za poklon

Image
Ukoliko tražite originalan poklon, obratite pažnju na ovo. Čim sam videla snimak sa ovom kasicom, odmah sam znala da želim da naručim baš nju. Radi na dve baterije.  Na snimcima koji slede vidite princip rada. Link za naručivanje:  OVDE Svima koji su je videli se dopala i zato mislim da je idealan poklon za sve uzraste i prilike. Pogledajte i  Banggood New Year Sale   i Banggood 10% off coupon Do čitanja, Ksenija :)